Will Smith was jaloers op Tupac

Door: DitjesDatjes
15-01-2020

Toen hij net een relatie had met Jada Pinkett was Will Smith behoorlijk jaloers op haar sterke band met Tupac Shakur. De acteur vertelde maandag in een interview in radioprogramma The Breakfast Club dat hij daar nu spijt van heeft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Daardoor heb ik hem nooit echt leren kennen”, aldus Smith over de in 1996 doodgeschoten rapper. Volgens de Fresh Prince-ster heeft hij Tupac meerdere keren ontmoet, maar vonden ze het allebei te ongemakkelijk om met elkaar te praten.

Pinkett en Tupac kenden elkaar al sinds de middelbare school in Baltimore. Hun relatie was volgens Smith altijd platonisch, “maar ze kwamen in die tijd op een leeftijd waarop het ook tot meer had kunnen uitgroeien maar Jada had iets met mij.”

Presentator Charlamagne Tha God sprak in het interview zijn verbazing uit over het feit dat Tupac en Smith geen klik hadden, omdat de twee waarschijnlijk veel gemeen hadden. “Dat zei Jada ook altijd”, antwoordt Smith daarop. “Ze zei altijd: jullie lijken zoveel op elkaar, je zou gek op hem zijn. Maar daar is het dus nooit van gekomen. Daar heb ik enorm spijt van. Maar ik kon het gewoon niet aan.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD