Willeke Alberti bezoekt zieke dochter Daniëlle op Bonaire

Willeke bezoekt zieke dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Daniëlle van ’t Schip heeft onlangs haar koffers gepakt voor een reis naar Bonaire waar ze enkele maanden zal blijven. Willeke Alberti heeft een bezoekje gebracht aan haar ernstig zieke dochter.

Dat Daniëlle ernstig ziek is, weerhoudt haar er niet van om een verre reis te maken. Ze is momenteel op Bonaire waar ze even tot rust kan komen. Gelukkig is Daniëlle daar niet alleen, want ze krijgt voortdurend bezoek van familie.

Bezoekje aan Daniëlle

Op Instagram deelde ze al een aantal kiekjes van haar gezin, maar nu blijkt dat ook haar moeder Willeke Alberti is langsgekomen. ,,Ik ben net thuisgekomen”, vertelt Willeke in gesprek met weekblad Weekend. ,,Ik was even een weekje lekker op Bonaire.”

Veel wil Willeke niet kwijt over haar bezoek aan haar dochter. ,,Als zij dingen wil vertellen, doet ze dat zelf. Het was in Nederland zulk slecht weer dat ik dacht: ik ga even lekker naar de zon. Ik ga dan altijd naar Bonaire.”

Tijd besteden aan familie

Willeke verbleef in het Van der Valk-hotel. ,,Dat doe ik al een jaar of vijftien. Dat is een tweede huis voor me, daar voel ik me thuis”, vertelt ze. Dat haar dochter Daniëlle momenteel ook op Bonaire is, hielp haar uiteraard wel met de keuze om opnieuw voor het eiland te kiezen. ,,Ik probeer alle tijd die ik heb te besteden aan mijn familie.”

Tags

DANIËLLE VAN 'T SCHIPWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck