Willeke Alberti maakt het goed na val op podium

Door: DitjesDatjes
25-02-2020

Willeke Alberti is van de schrik bekomen nadat ze maandag tijdens haar optreden in het Concertgebouw in Amsterdam op het podium was gevallen. De 75-jarige zangeres verloor tijdens het applaus aan het eind van de show haar evenwicht, maar heeft niets overgehouden aan de val. “Ze heeft gelijk ijs op haar knie gekregen en het gaat hartstikke goed. Ze heeft zin in haar optreden van vanavond”, laat een woordvoerder weten.

Willeke, die begin deze maand jarig was, schrijft dinsdagochtend op Instagram dat ze erg heeft genoten van het optreden. “Het is met geen woorden te beschrijven hoe ik mij voel”, aldus de zangeres, die ook dinsdag haar 75e verjaardag viert in Amsterdam. “Wat een prachtige zaal, een genot om in te spelen. En wat een liefde van jullie, mijn fans, mijn publiek. Dank jullie wel! Enne….het was even schrikken maar het gaat goed met mij (en mijn knie)!”

Na haar twee verjaardagsconcerten volgt vanaf maart een jubileumtournee langs een aantal theaters in het hele land.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen