Winnaar en dus naam eigen festival Qmusic bekend: Thijs Festival

Door: DitjesDatjes
20-05-2022

De winnaar van de festivalactie van Qmusic is tijdens de vrijdagavondshow van de zender bekendgemaakt. Thijs (20) heeft het finalespel, een stormbaan, gewonnen en krijgt nu dus een eigen festival. Het Thijs Festival vindt vrijdag plaats.

De finalisten kregen een tree met bier, waarmee ze de stormbaan over moesten. Degene die aan het einde nog het meeste bier overhad, kreeg het eigen festival. Tijdens de uitzending werd live verslag gedaan van de stormbaan, maar de uitslag werd later op de avond bekendgemaakt.

De zender onthulde eerder al dat Chef’Special bij het festival optreedt. De hele line-up wordt in de loop van volgende week onthuld. De winnaar mag een hele bus met vrienden en familie meenemen, zo vertelde Qmusic-coryfee Mattie Valk eerder, en ook komt zijn naam op muntjes en banners te staan.

Luisteraars konden winnen door zichzelf via Qmusic.nl op te geven, wat duizenden mensen hebben gedaan. Hoorden zij hun naam eerder deze week op de radio, dan moesten ze binnen twintig minuten terugbellen om kans te maken. Uit de pot met namen zijn vrijdag vier kandidaten getrokken die het finalespel hebben gespeeld.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD