Winnaar Songfestival reageert op cocaïne-geruchten

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Een magische avond voor de Italiaanse rockband Maneskin. Zij wonnen de felbegeerde finale van het Eurovisiesongfestival 2021. Toch werd niet alleen hun optreden veelbesproken. Op sociale media werd gesuggereerd dat de zanger van de band drugs zou hebben gebruikt. De band reageert nu op deze geruchten.

Opmerkelijke houding

Een voorovergebogen houding van de zanger tijdens de puntentelling heeft voor behoorlijk wat rumoer gezorgd. De beweging van de zanger werd door enkele Twitteraars opgevat als een ‘snuif-beweging’. Dat zijn mede-bandlid hem met een knietje aanstoot wanneer de camera’s op hun gericht zijn is eveneens opvallend. 

De tekst gaat verder onder de Tweets. 

‘We zijn geschokt’

Op sociale media barst het los. De band besloot toch te reageren op de beschuldigingen. In hun Instagramverhaal reageert de band: ,,We zijn geschokt dat sommige mensen beweren dat Damiano drugs gebruikt. We zijn tegen drugs en hebben nooit cocaïne gebruikt. We zijn bereid ons te laten testen, want we hebben niets te verbergen. Wij zijn hier om onze muziek te spelen en zijn erg blij met de winst van het Eurovisie Songfestival.”

Tags

EUROVISIEEUROVISIE SONGFESTIVALEUROVISIE SONGFESTIVAL 2021EUROVISIE SONGFESTIVAL ROTTERDAMEUROVISIESONGFESTIVALEUROVISIESONGFESTIVAL 2021EUROVISION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck