Woedende Beau snoert evangelist de mond

Boze Beau
Door: DitjesDatjes
01-06-2021

Beau van Erven raakte verwikkeld in een verhitte discussie met Florens van der Spek. De Jezus Leeft-lijsttrekker kwam uitleggen waarom hij geen vaccinatie tegen het coronavirus wil. Dit schoot Beau in het verkeerde keelgat…

Hoewel Beau van Erven Dorens bekend staat om het uiten van zijn mening en hij dat wel vaker doet in zijn talkshow, ging het gisteren volgens vele kijkers te ver.

Helemaal klaar mee

Volgens Florens biedt Jezus het eeuwige leven en heeft hij ook geen vaccin nodig omdat hij biologisch eet, waardoor hij volgens hemzelf resistent zou moeten zijn. En dat zorgde ervoor dat Beau uit zijn slof schoot. ,,Iedereen even zijn kop houden!”, riep hij tegen Florens, die maar door blééf praten.

Samen met de andere gasten probeerde de presentator het gesprek verder te leiden. Maar de gasten werden het niet met elkaar eens, waardoor Beau nog kwader werd. ,,Nee echt! Ik ben er helemaal klaar mee!”, riep hij tegen Florens. ,,Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden, moet je gewoon je mond een keer houden.”

‘Niet oké’

Op sociale media barst het los na de uitval van Beau. Velen vinden dat hij zich rustiger had moeten opstellen ten opzichte van zijn gast, of hij het nou met hem eens was of niet. Zo vindt iemand het een ‘belachelijke manier van afkappen’ en noemt een ander op Twitter hoe Beau deed ‘echt niet oké’.

‘Sorry’

Maar later biedt Beau toch zijn excuses aan. ,,Het ging er in de show vanavond even hard aan toe… ik schoot uit mijn slof tegen Florens van der Spek (die uit religieuze overwegingen geen vaccin wil hebben), omdat de discussie mijns inziens ontspoorde”, schrijft Beau onder een foto waarop hij en Florens lachend staan. ,,Na afloop heb ik nogmaals mijn excuses aan hem gemaakt, want iemand zo ruw tot de orde roepen is niet fatsoenlijk.”

BuzzE

Meer DenD