Wordt Max Verstappen vader?

Max Verstappen
Door: Lois Kuhfus
19-11-2020

De geruchten gaan dat Max Verstappen weer een nieuwe liefde heeft. De coureur lijkt zijn hart te hebben verloren aan Kelly Piquet, de dochter van de wereldberoemde F1-legende Nelson Piquet. Het lijkt erop dat Max en de bloedmooi Kelly het héél gezellig met elkaar, én haar dochtertje hebben. Ruilt Max het leven als casanova in voor een rustig gezinsleventje?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Begin oktober maakte Max bekend dat hij weer als vrijgezel door het leven ging. Ruim twee jaar lang had hij een relatie met de Duitse Dilara Sanlik. Voordat hij haar leerde kennen omringde Max zich graag met mooie vrouwen. Er gingen geruchten dat hij een relatie had Zweedse autocoureur Mikaela Ahlin-Kottylinsky, het Vlaamse fotomodel Joyce Godefridi, blogster Roos van der Aa en hockeyster Maxime Pourquie.

LEES OOK:

‘Dit verdient Max Verstappen’

Nieuwe vlam

Max lijkt helemaal hoteldebotel te zijn van Kelly ‘de dochter van’ Piquet. Op Instagram deelt zij zwoele kiekjes waar Max maar al te graag romantisch op reageert.

,,Dieper dan de oceaan, dieper dan de zee, jij hebt alles, alles wat ik nodig heb” schrijft Kelly op haar Instagram. Max reageert op de foto en lijkt haar zin af te maken. ,,Samen kunnen we uitdagingen aangaan zo diep als de zee en zo hoog als de hemel”. Betekent dit dat Kelly de nieuwe liefde van Max is? Het lijkt er wel heel erg op…

Dochter

Max slaat hiermee niet alleen de half Braziliaanse schone aan de haak, hij krijgt er ook een bonusdochter bij. De 31-jarige Kelly is de moeder van haar dochtertje Penelope, die anderhalf jaar oud is.

Kelly lijkt een voorkeur te hebben voor autocoureurs, de vader van haar dochter is de Russische Formule 1-coureur Danill Kvyat. Opvallend genoeg was de vader niet bij de bevalling van zijn dochter, omdat hij dat weekend aan het racen was tegen niemand minder dan onze eigen Max. Een kleine wereld…

Het stel kondigde in maart 2020 hun definitieve breuk aan.

Hebben Kelly en Max inderdaad de liefde aan elkaar verklaard, dan staat Max een rol te wachten die helemaal nieuw voor hem is: een stiefvader. Kelly plaatst regelmatig foto’s van haar dochter op Instagram die vervolgens geliked worden door Max.

Meer DenD