Wordt miljoenenvilla liefdesnestje voor Anna en Nassim?

Nu ze ten huwelijk is gevraagd zal Anna Nooshin op zeker in dit miljoenenpaleis gaan wonen.

Modeblogger en presentatrice Anna Nooshin, die soms aanschuift bij RTL Boulevard, zal zich straks een prinses voelen als ze zal gaan samenwonen met haar nieuwe grote liefde Nassim Zeta. Dat lijkt zeker nu hij haar ten huwelijk heeft gevraagd.

Hypotheek

Hij laat op dit moment een pand opknappen, dat hij kocht voor een bedrag van 3,4 miljoen euro en waar hij een hypotheek op heeft laten vestigen van 5,6 miljoen euro.

Het pand ligt op de duurste locatie van Den Haag het van Stolkpark vlakbij Scheveningen. Iets verderop ligt de VCL school waar koning Willem Alexander nog op heeft gezeten. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 553 vierkante meter en telt in totaal 18 kamers, waaronder acht slaapkamers.

Het kan niet anders als dat Anna zich straks in een paleis zal wanen. Zelf heeft ze vorig jaar een luxe appartement gekocht in Amsterdam, maar dit paleis van Nassim overtreft alles!

Ex

Anna Nooshin heeft nog maar een paar maanden een relatie met Nassim Zeta. Daarvoor was ze dertien jaar samen met Danny Roumimper. In juli maakten ze bekend uit elkaar te zijn en in oktober had Anna een relatie met Zeta.