Wordt dit de nieuwe presentator van Wie is de Mol?

Door: DitjesenDatjes
27-03-2018

Al heel wat Bekende Nederlanders willen graag de nieuwe presentator van Wie is de Mol worden. Jan Versteegh is favoriet bij de kijker, maar ook Ellie Lust, Marlijn Weerdenburg en Rik van de Westelaken zijn genoemd.

Omroep

Jan Versteegh heeft de droom van velen kijkers in duigen laten vallen: hij gaat niet het programma presenteren. “Ik zit bij de verkeerde omroep daarvoor”, zegt hij. Jan werkt voor BNNVARA, waar hij nog voor minstens twee jaar een contract heeft. Overstappen naar AVROTROS gaat niet zomaar.

Marlijn Weerdenburg ziet het daarentegen helemaal zitten. “Ja, natuurlijk zou ik het willen. Dat wil iedereen toch”, zei ze volmondig in RTL Late Night. Helaas denkt ze alleen niet dat dat de makers haar gaan vragen, wel hoopt ze dat er weer een vrouwelijke presentator van Wie is de Mol komt. De eerste vijf seizoenen werden gepresenteerd door Angela Groothuizen, maar daarna waren het alleen maar mannen. Tijd voor een vrouw dus!

Populair

Volgens het AD is Rik van de Westelaken de grote kanshebber. Zijn contract bij Net 5 loopt bijna af, en is daarna dus ‘vrij’. Ook was hij enorm populair als kandidaat in het programma en zou hij prima de rol van mysterieuze presentator op zich kunnen nemen. Rik heeft nog niet gereageerd op het gerucht dat hij wel eens de nieuwe Art Rooijakkers kan zijn. Maakt dat hem extra verdacht?

Meer DenD