WOW! Zoveel kilo is Romy Monteiro aangekomen

Door: Tanja Brouwer
03-08-2020

‘Coronakilo’ werd al snel een veel gebruikt woord. Meer thuis zitten en dus minder bewegen heeft bij een aantal Nederlanders gezorgd voor wat extra kilo’s. Ook Romy Monteiro merkte al snel dat haar broeken strakker gingen zitten. Zij onthult op Instagram dat zij kilo’s is aangekomen de afgelopen weken. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De weegschaal liegt niet

,,An apple a day keeps the doctor away! Hoe zit het met jullie gezondheid? Zitten we nog vol in Corona-Quarantaine-alles-vreet-modus? Of zijn we alweer hard aan het werk die extra kilo’s weg te werken nu de zomer tóch gedeeltelijk door gaat?”, schrijft ze bij een foto van zichzelf op Instagram. Op de foto zit ze appels te schillen, maar het lijkt erop dat ze die de afgelopen tijd wel iets meer mocht eten en wat ander eten mocht laten staan. ,,Ik was in ieder geval 8 kilo aangekomen (ja, echt, de weegschaal liegt niet)! En dat is best knap.”

Ze schrijft dat ze heeft ontbeten met lasagne, soms wel vier dagen achter elkaar gefrituurde producten at en appeltaartbeslag maakte zodat ze alleen dat kon opeten, zonder verder de taart te maken. ,,? Inmiddels zijn die 8 kilo er alweer af hoor. Toen ik hoorde dat alles weer open ging en werk weer binnen druppelde maakte ik me zorgen om m’n ongezonde status en conditie dus mezelf weer een schop gegeven.”

Meer DenD