Yolanthe Cabau in tranen om verkoop Ibiza-panden

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau rekent voorgoed af met haar verleden. Ze verkoopt de panden in Ibiza die haar vader haar na liet. En hoewel haar vader zorgde voor een moeilijke jeugd, heeft ze er toch veel verdriet van. In tranen bezoekt ze de panden.

Verleden komt naar boven

Xavier Cabau, de vader van Yolanthe, liet veel onroerend goed na toen hij in 2007 overleed. Ondanks dat hij er schuldig aan is dat zijn kinderen een moeilijke jeugd vol trauma’s gehad hebben, heeft Yolanthe hem vergeven.

Toch komt het verleden weer naar boven nu ze bezig is met de verkoop van de panden in Ibiza die haar vader haar na liet.

,,Het erfgoed dat mijn vader aan mij, mijn zussen en mijn broers heeft nagelaten, heeft elk een eigen verhaal”, legt Yolanthe uit in weekblad Privé. ,,Soms gaat het om mooie herinneringen, soms om verdrietige.”

Huilend gespot

Met bepaalde panden of grond heeft ze toekomstplannen, zoals de villa uit haar jeugd die zij samen met Wesley Sneijder volledig liet verbouwen. Maar veel van de panden gaan de verkoop in. ,,Omdat het gewoonweg zonde is dat er al zo lang niets mee gebeurt. Veel erfgoed ligt op mooie en bijzondere plekken waar andere mensen het een nieuw leven kunnen geven.”

De verkoop van de panden geeft haar wel enorm verdriet. Afgelopen week is ze huilend gefotografeerd bij één van de oude panden. ,,Ik ben best gevoelig. Misschien meer dan mensen denken”, legt ze uit.

Wat gebeurt er met XaXa?

Al eerder gingen er geruchten dat beachclub XaXa ook verkocht zou zijn. Maar dit ontkende Wesley Sneijder al eerder in weekblad Story. Onlangs ging hij nog langs bij de beachclub. ,,XaXa ligt er keurig bij en er liggen mooie plannen in de toekomst.”

Welke plannen dat precies zijn, is nog onduidelijk. Maar de foto’s verklapten dat er een verbouwing aan de gang is.

Tags

IBIZAWESLEY SNEIJDERXAXAYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie