Yolanthe Cabau niet lekker in haar vel: “Te gespierd”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Ook Yolanthe Cabau baalt weleens van haar lichaam. “Ik was te strak”, vertelt zij in een interview met Grazia. 

Yolanthe Cabau is bekend geworden als voetbalvrouw van Wesley Sneijder, en is tegenwoordig vooral druk met acteren en Instagram. In een interview laat zij weten dat ook zíj wel eens niet goed in haar vel zit. Ze was acht maanden geleden namelijk te gespierd.

‘Ik had zelfs blokjes’

“Acht maanden geleden was ik veel gespierder, omdat ik meer tijd in de sportschool doorbracht. Ik had zelfs blokjes. Dat vond ik dan weer te veel van het goede, en nu heeft die sixpack plaatsgemaakt voor een buik met van die zachte lijntjes,” vertelt Cabau.

Ik zit nu in een fase waarin ik erg blij ben met mijn lijf, maar ik heb ook mijn dingetjes.” Ze vervolgt: “We hebben allemaal van die dagen dat zelfs je wimpers niet goed willen zitten. En de week voordat ik ongesteld moet worden krijg ik altijd een of twee van die vervelende pukkeltjes op mijn gezicht. Het verschil met vroeger is dat ik mezelf daar niet meer op afreken.”

Cellulite

“Ik doe er alles aan om de beste versie van mezelf te zijn. Ik sport zes dagen in de week en bijna elke avond voor het slapengaan doe ik een cupping voor mijn benen of billen, omdat ik hier en daar, en vooral in bepaald licht, cellulite heb.”

“Mijn insteek is: we hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat en de boel onderhoudt. Voor mezelf wil ik dat zo goed mogelijk doen,” aldus de actrice.

Ondanks deze onzekerheden – die niet meer dan normaal zijn – staat Yolanthe deze zomer op de cover van het Grazia Zomerboek; zonder teveel spieren, zonder pukkels, zonder cellulite en zonder niet goed zittende wimpers. 

Tags

GRAZIAYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck