Yolanthe Cabau over breuk Wesley Sneijder: ‘Het kón gewoon niet meer’

Yolanthe Cabau
Door: Eva Steins
19-01-2021

In een interview over liefde, seks en vreemdgaan praat Yolanthe Cabau openhartiger dan ooit over haar breuk met Wesley Sneijder. ,,Wes en ik, het kón gewoon niet meer.”

Het droomhuwelijk van Wesley en Yolanthe spatte bijna twee jaar geleden uit elkaar. Toen hij in Qatar woonde zette hij de bloemetjes flink buiten, zo onthulde hij in zijn biografie. Dit zou de relatie uiteindelijk de kop hebben gekost. ,,Het ging mis. Door mij”, schreef Wesley. ,,Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank.”

Gebroken hart

In de nieuwe LINDA vertelt Yolanthe dat de breuk er bij haar keihard ingehakt heeft.

,,Het kón gewoon niet meer. Mijn hart is echt gebroken”, vertelt de actrice. ,,Nu pas besef ik hoe gevaarlijk het eigenlijk is om jezelf volledig aan een ander te geven.”

Het was een moeilijke periode voor Yolanthe. ,,Ik moest in de bladen lezen dat het aan míj lag, of dat het mij alleen maar om geld ging. Nooit eerder heb ik zo’n pijn ervaren. Ik lag onderuit, en toen kreeg ik ook nog ten onrechte trappen na.”

Adoptie

Waarom het huwelijk precies stukliep vertelt Yolanthe niet, maar wel maakt ze duidelijk dat het stel niet uit elkaar groeide. Zo waren er vergevorderde plannen om een kindje te adopteren. De droom van een groot gezin werd dus plotseling geen werkelijkheid.

,,En dat is ontzettend verdrietig”, aldus Yolanthe.

LEES OOK:

Wesley wil Yolanthe terug: ‘Ze is nog steeds mijn vrouw’

Meer DenD