Yolanthe Cabau staat nog steeds open voor adoptie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Yolanthe Cabau droomt altijd al van een groot gezin. Ondanks dat ze momenteel geen relatie heeft, zou ze graag meer kinderen willen. In de nieuwe editie van ‘Beau Monde’ vertelt ze dat ze open staat voor adoptie. 

Yolanthe heeft samen met Wesley Sneijder zoontje Xess Xava van zes, maar als het aan haar ligt blijft het daar niet bij. “Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer”, zegt ze in het interview. 

Langdurig adoptietraject

Een kind adopteren is ook altijd een droom van haar geweest. Een aantal jaar geleden is zij samen met haar toenmalige echtgenoot Wesley Sneijder aan een langdurig adoptietraject begonnen. “Ik wil niet alleen alles doen om mijn eigen kindje te beschermen, maar ik gun alle kinderen bescherming. Dat heb ik altijd al gehad, maar sinds Xess er is nog meer. Daarom willen Wesley en ik ook heel graag een kindje adopteren”, zei de actrice er destijds over.

Single mom

Ondanks dat ze nu geen relatie heeft staat ze nog steeds open voor adoptie. “Ooit leek het bijna te gaan gebeuren, maar toen liep alles in één keer anders. Het is niet echt makkelijk om een kindje te adopteren, en zeker niet als single mom, dus het ligt eraan hoe mijn leven eruit zal zien de komende tijd.”

Tags

ADOPTIEGEZINKINDERWENSWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck