Yolanthe deelt babyfoto

Yolanthe deelt babyfoto na zwangerschap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau heeft een bijzondere foto op Instagram gedeeld. Het gaat om een babyfoto, maar wie is de baby op de foto eigenlijk?

,,Mijn baby boy acht jaar geleden”, schrijft Yolanthe bij de foto. De baby op de foto is haar zoon Xess Xava, die in oktober alweer acht jaar is geworden. Yolanthe kreeg Xess met Wesley Sneijder, maar de relatie strandde toen Xess nog maar een paar jaar oud was.

Babynieuws

Onlangs kwam Yolanthe wel met ander verrassend babynieuws. ,,Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden”, schreef Yolanthe in Instagram Stories bij een filmpje waarin haar broer zijn pasgeboren dochtertje liet zien. ,,Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

Tweede kindje?

Yolanthe heeft er nooit een geheim van gemaakt een tweede kindje te willen. ,,Maar ik leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt”, zei ze in gesprek met Beau Monde. Maar voorlopig is ze nog ‘happy single’. ,,Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck