Yolanthe doet bizarre onthulling: ‘Mannen wachten uren voor mijn huis’

Door: Charlotte Wijnen
13-10-2021

Yolanthe Cabau heeft vanochtend een bizarre onthulling gedaan. Zo krijgt ze de meest bizarre foto’s opgestuurd en wachten mannen uren voor haar huis. ,,Die denken dan dat ze een relatie met mij hebben.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mannen staan in de rij

Yolanthe maakt er geen geheim van graag nog een kindje te willen. Ook in de ochtendshow van Radio 538 vertelt ze dat dat haar droom is. ,,Je weet wat daar voor nodig is hé?”, zeggen de radio-dj’s tegen haar. Daarop zegt ze lachend: ,,Vertel?”

Yolanthe weet maar al te goed dat de mannen voor haar in de rij staan, maar hier doet ze niets mee. Dagelijks stroomt haar inbox vol met liefdesverklaringen van mannen. ,,Ik lees ze niet allemaal want er zitten wel echt gekke berichten tussen.”

Yolanthe geeft toe soms ‘wel eens te kijken’, maar reageren doet ze nooit. Of dat te maken heeft met haar nieuwe liefde Jasmina, waarvan ze de relatie nog steeds niet bevestigd heeft, zegt ze niet.

‘Er gebeuren gekke dingen’

Maar naast al die berichten, krijgt ze ook gekke dingen opgestuurd. ,,Foto’s van mij, waar ze zichzelf dan naast gephotoshopt hebben”, onthult Yolanthe. ,,Mensen weten vaak mijn huisadres niet. Dus dan wordt het naar het management of familieleden gestuurd.”

Toch zijn er ook mensen die wel weten waar Yolanthe woont. ,,Die lopen dan rondom mijn huis en zeggen: ‘Ik zit hier al uren op je te wachten’. Die denken dan dat ze een relatie met mij hebben”, vertelt ze. ,,Dus ja, er gebeuren wel echt gekke dingen.”

Meer DenD