Yolanthe filmt uitvaart tante

Door: Tanja Brouwer
09-04-2020

Yolanthe Cabau van Kasbergen is samen met haar zoontje in Amsterdam. Hier wacht ze tot ze weer terug kan naar LA, waar ze woont. Ze zal nu blij zijn dat ze in Nederland is gestrand, want vandaag woont ze de uitvaart van haar tante Hansje bij.

Tekst gaat verder onder advertentie

Mensen langs de kant

Een uitvaart in deze tijd verloopt anders dan normaal omdat er maar dertig mensen bij elkaar mogen komen en dan ook nog op anderhalve meter afstand moeten blijven. De familie Cabau van Kasbergen heeft besloten het daarom anders aan te pakken en laat hun dierbare op een boot door de grachten van Amsterdam varen. Yolanthe is er bij en filmt de tocht. Op de beelden is te zien dat de mooi versierde boot door de grachten vaart. Langs de kant staan mensen met een roos in hun hand, uiteraard weer op gepaste afstand.

Afgelopen weekend verscheen er een rouwadvertentie in De Telegraaf. Daarin stond: ‘Zij was uniek, fel, vol van leven en ondeugendheid, humor en gezelligheid’. Opvallend is dat de naam van Yolanthe en haar zoontje onder de advertentie stonden, maar die van Wesley Sneijder ontbreekt.

Meer DenD