‘Yolanthe heeft relatie met miljardair’

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe Cabau van Kasbergen zou een nieuwe liefde hebben! Een bron meldt aan weekblad Story dat de actrice is gevallen voor de charmes van Robert van der Wallen. Een ondernemer, die zijn bedrijf een aantal jaar geleden verkocht voor meer dan een miljard euro!

Gekoppeld door zus?

Robert is vader van twee kinderen, twee keer getrouwd en net zo vaak weer gescheiden. Hij is al een tijd vrijgezel, maar inmiddels volgens de bron dus niet meer. De twee zouden zijn gekoppeld door Yolanthe’s zus Rebecca, die al jaren samen is met Marcel Boekhoorn. Marcel en Robert behoren beiden bij de ‘negennullenclub’, waar enkel miljonairs bij horen. De vier zouden samen tijd met elkaar hebben doorgebracht in Los Angeles en daar sprong de vonk over. De bron meldt dat Yolanthe op hem viel omdat Robert sportief is. De man zou goed voor zichzelf zorgen, graag hardlopen en fietsen en zo zijn conditie op peil houdt.

Hoewel Robert dus al in de woonplaats van Yolanthe is geweest, en misschien zelfs haar vierjarige zoontje Xess Xava heeft ontmoet, weet Wesley volgens Story niets van haar nieuwe relatie. Hij denkt dus dat Yolanthe single is.

Bekende dames

In de afgelopen maanden is Wesley Sneijder ook aan meerdere vrouwen gekoppeld, maar dat bleef enkel bij geruchten. Zo zou hij intiem zijn geweest met Gaby Blaaser en ook in het openbaar hebben geflirt met Nikki Plessen.

Tags

GABY BLAASERMILJONAIRNIKKI PLESSENPARTNERRELATIESTIEFVADERVRIENDXESS XAVAYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck