Yolanthe negeert felicitatie Rodney Sneijder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, is vandaag vier jaar oud geworden. Yolanthe deelt op zijn verjaardag een foto’s van het jongetje en schrijft daar een bericht bij. Ze krijgt tientallen reacties, waaronder eentje van Rodney Sneijder. Op bijna alle andere reacties reageert de actrice, maar die van haar voormalig zwager negeert ze.

Reactie

In het verhaal bij de fotoreeks schrijft Yolanthe dat Xess Xava haar held is en dat hij onwijs veel voor haar betekent. Yolanthe is erg dankbaar dat haar zoontje bestaat en dat ze belooft hem voor altijd te beschermen. Op haar lieve post krijgt ze veel reacties. Waaronder een van Rodney Sneijder, de broer van Wesley Sneijder. Hij post een hartje en een feesttoeter met confetti. Maar Yolanthe reageert er niet op. Dat valt meerdere mensen op want iemand schrijft: ‘Krijg jij geen reactie van je schoonzus?’

Huwelijk

Eerder dit jaar bleek dat het niet goed ging met het huwelijk van Yolanthe en Wesley. Hoewel dat bericht eerst ontkend werd, bevestigden ze het later toch. Inmiddels wonen ze niet meer samen en ook gebruikt Yolanthe niet meer de achternaam van Wesley. Of de twee officieel al gescheiden zijn is niet bekend.

https://www.instagram.com/p/B3oq1BrDzKD/

 

Tags

CABAU VAN KASBERGENRODNEY SNEIJDERSNEIJDERWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHEZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck