Yolanthe ontvangt boek van Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

In een interview met RTL Boulevard vertelt Wesley openhartig over het nieuwe boek ‘Sneijder’, geschreven door Kees Jansma. Het boek legt het complete privéleven van de voetballer bloot. Ook over zijn relatie en breuk met Yolanthe Cabau is de voormalig voetballer eerlijk en transparant. Afgelopen weekend reageerde de manager van Yolanthe in RTL Boulevard.

Gevoelige onderwerpen

,,Ik heb het met veel gevoel gedaan en ben er trots op”, vertelt Wesley aan RTL Boulevard. Volgens de sportdeskundige van RTL Boulevard, Fatima Moreira de Melo, trekt Wesley volledig het boetekleed aan. Wesley legt uit: ,,Als ik over gevoelige onderwerpen moet praten met vrienden of familie kan dat niet, dat kan alleen Yolanthe. (…) Je blijft er mee zitten, nu is het eruit.”

Reactie Yolanthe

Yolanthe en Wesley praten nog ‘goed’. Ook ziet Wesley zijn zoon met regelmaat. Eergisteren overhandigde hij zelf het boek aan Yolanthe. Ze heeft er nog niet op gereageerd. Ook aan RTL Boulevard wilde Yolanthe nog niks kwijt. Het is nog niet bekend of ze het al wel of niet heeft gelezen. 

Laatste moment

Hoewel de relatie en breuk uitvoerig worden besproken in het boek, heeft Yolanthe de tekst niet vóór publicatie mogen inzien. Auteur Jansma vroeg soms of hij bepaalde anekdotes en kwesties moest voorleggen aan Yolanthe, maar Wesley had dit liever niet. Hij heeft er vertrouwen in en neemt zelf de volledige verantwoordelijkheid. Tot grote verbazing van velen kreeg Yolanthe het boek dan ook deze week pas overhandigd.

Liefdesbrief

Sommigen zien het boek als een liefdesbrief aan Yolanthe. Hoewel Wesley daar duidelijk op hoopt, is hij zich bewust dat een verzoening niet alleen van het boek afhangt, maar ,,van veel meer dingen”.

Tags

SNEIJDERWESLEYWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAUYOLANTHE SNEIJDERYOLANTHE SNEIJDER-CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck