Yolanthe ‘verboden vrucht’ voor verleiders

Yolanthe Cabau
Door: Ditjes en Datjes
19-09-2019

Voor Tim Heinis, dé Temptation Island VIPS verleider, is het niet een hele grote uitdaging om de deelnemende koppels voor hem te laten vallen. Dus wil hij een nieuwe missie en dat is het hart veroveren van de presentatrice Yolanthe Cabau. Helaas is dit niet toegestaan…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verboden vrucht

,,Yolanthe was de verboden vrucht” laat verleider Tim weten aan weekblad Privé. Want Cabau versieren is een absolute taboe. „Yolanthe is natuurlijk een mooie vrouw, een sexy woman, maar je kunt niet zomaar op haar afstappen” zegt het fitnessmodel.

‘Trofee’

Nét voordat de opnames in Thailand begonnen van het tv-programma, werd bekend dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau exen zouden zijn. Dus de Temptation verleiders zagen hun kansen bij de vrijgezelle actrice en zagen haar als de ‘trofee’.

Geen succes

Mede verleiders Guido Bödeker, Fabricio Hermann en Marlon Sari hebben ook allemaal een poging gewaagd om de Nederlands-Spaanse schone te versieren. Helaas zonder succes. Fabricio zegt tegen Privé dat Yolanthe ad en toe wel open stond voor een ‘temptation’. De andere twee spierbundels vertelden dat ze Cabau een privé bericht op Instagram hadden gestuurd maar nooit reactie op hadden ontvangen.

Contractueel vastgelegd

Daarnaast is het zelfs verboden om Yolanthe te versieren tijdens de opnames van het tv-programma. Dit is namelijk contractueel vastgelegd laat Tim weten. De enige dames die zij mogen versieren zijn deelneemsters: Pommeline, Liessinde, Shirley en Yasmin. „Er zijn bepaalde afspraken gemaakt voordat je zo’n programma ingaat. In je contract staat dat het niet is toegestaan om dingen te doen buiten de vier dames om. Je mag de mensen van de productie niet verleiden, en al zeker niet de presentatrice. Anders had ik zéker een poging gewaagd” aldus Heinis.

View this post on Instagram

.. you're the same, my candyrain 🍭

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Meer DenD