Yolanthe vierde Halloween met Jasmina en beet haar in haar nek

Yolanthe bijt nieuwe liefde in nek
Door: Charlotte Wijnen
01-11-2021

Jasmina lijkt zich niets aan te trekken van het feit dat het steeds duidelijker wordt dat zij en Yolanthe meer dan alleen vriendinnen zijn. Want hoewel Yolanthe geen intieme beelden meer deelt op social media, blijft Jasmina dat wél doen…

‘Voor nu…’

Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat Yolanthe en Jasmina een relatie hebben. Er duiken regelmatig intieme beelden van de twee op maar de relatie is nog altijd niet bevestigd.

Onlangs liet Yolanthe was meer los over haar liefdesleven. De geruchten over de relatie met Jasmina noemde ze ‘voor nu nog een mooi voorbeeld van een broodjeaapverhaal’. Maar wel zei ze open te staan voor een relatie met een vrouw. ,,Ik sta open voor wat het leven me op mijn pad brengt. En dat kan alles zijn”, vertelde ze in Grazia.

Jasmina deelt weer intieme beelden

Opmerkelijk is dat Yolanthe en Jasmina alle gezamenlijke foto’s van Instagram hebben verwijderd. Ook alle opmerkingen en hartjes die Yolanthe onder de foto’s van Jasmina plaatste, zijn weggehaald.

Even leek het erop dat de twee de relatie geheim willen houden. Maar voor Jasmina hoeft dat kennelijk niet per se, want afgelopen weekend was ze nog samen met Yolanthe om Halloween te vieren. In haar Instagram Stories deelt ze beelden dat Yolanthe haar in haar nek bijt.

Meer DenD