Yolanthe vindt zwangerschapsvragen moeilijk

Xess
Door: DitjesenDatjes
06-12-2017

De 32-jarige Yolanthe Sneijder-Cabau vindt het lastig als mensen vragen of ze al zwanger is van de tweede. Dat zegt ze tegen Grazia.

“Ik heb een periode gehad dat ik het heel confronterend vond, omdat ik door een zwaar proces ging”, vertelt ze aan het magazine. In plaats van te vertellen waar ze mee zat, draaide ze oom de vraag heen. Ze vindt het namelijk een privé-onderwerp: “Zelfs als je al zwanger bent, wil je het in de eerste maanden nog niet met iedereen delen omdat het ook nog mis kan gaan, dus het blijft een lastige vraag.”

Adoptie


De vraag of ze al zwanger is wordt vaal gesteld omdat Yolanthe wel heeft verteld dat ze heel graag een tweede kindje wil. Dat is voor haar echter niet zo makkelijk, omdat ze moeilijk zwanger wordt.

Een optie die Yolanthe samen met haar man Wesley Sneijder heeft besproken is adoptie. Daar denken ze serieus over na, maar verder wil ze er niks over vertellen: “Het is een heel proces waar ik niet heel veel informatie over kan geven. Natuurlijk gaan we ook voor dat eigen kindje. Maar Wes en ik hebben altijd gezegd: wij hebben zo veel liefde te geven en de middelen om een kindje in een moeilijke ­situatie een warm thuis en een mooie toekomst te bieden.”

Carrière

Yolanthe en Sneijder hebben samen 2-jarig zoontje Xess Xava. De afgelopen tijd heeft Yolanthe het rustig aan gedaan, en niet zoveel gewerkt. Aankomend jaar staan weer de eerste acteerklussen voor haar op de planning.

Meer DenD