Yolanthe wordt wakker met ochtendkus

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe Cabau van Kasbergen woont tegenwoordig in Los Angeles samen met haar zoontje Xess Xava. De presentatrice en Wesley Sneijder zijn uit elkaar, hoewel de twee nog niet officieel gescheiden zijn. Toch hoeft ze zich niet alleen te voelen, want nog steeds krijgt ze iedere ochtend een kus van een knappe jongen.

‘Heerlijk wakker worden’

Op Instagram post Yolanthe twee foto’s van haar met haar zoontje. Samen liggen ze in bed. Op de ene foto lijkt het jongetje nog te slapen, maar op de volgende is hij klaarwakker en geeft zijn moeder een kus op de wang. Volgers vinden de foto erg aandoenlijk en reageren massaal. ,,Dit wil je toch iedere dag”, ,,Heerlijk wakker worden zo”, en ,,Er gaat niets boven de liefde voor je kind”, schrijven zij.

Ook bekende Nederlandse vrouwen laten van zich horen. Monique Westenberg, die net zoals Yolanthe sinds kort alleenstaande moeder is, schrijft: ‘Rijkdom’. Monica Geuze, Winonah de Jong en Nicolette Kluijver reageren allemaal met hartjes.

Geruchten rondom Wesley

Terwijl Yolanthe en Xess Xava in Amerika verblijven, woont Wesley Sneijder in Nederland. Hij is gestopt met voetballen en lijkt zich tegenwoordig ook niet meer veel met de sport bezig te houden. Hij wordt veel gezien op feestjes en regelmatig duiken er geruchten op over Wesley die met bekende Nederlanders zoent. Emma Heesters, Nikkie Plessen en Gaby Blaaser zijn al genoemd.

 

 

https://www.instagram.com/p/B8GFdfcl3sV/

 

Tags

AMERIKACABAU VAN KASBERGENJONGENKUSLOS ANGELESMANWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHE SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck