Yolanthe ziet intieme delen van collega

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De film F*ck de Liefde, opgenomen op het exotische Curacao, is donderdag uitgekomen in de bioscoop. In deze romantische comedy speelt onder andere Yolanthe Cabau, die tijdens de première zonder Wesley verscheen op de rode loper. De actrice pakt haar kans en praat uitgebreid over het geslachtsdeel van haar mannelijke collega…

‘Ananas voor zijn kruis’

,,We hadden één scene in de film waar Maurits dus naakt moest liggen, met een ananas voor zijn kruis” Yolanthe valt gelijk met de deur in huis terwijl ze geïnterviewd wordt door Shownieuws. ,,Victoria Koblenko en ik komen dan zeg maar binnengelopen en hij doet dat eigenlijk voor mij want ik ben zijn vrouw. En dan ineens staat mijn zus daarnaast!”

Ongemakkelijk

Cabau laat weten dat ze het geslachtsdeel van haar collega Maurits degelijk wel gezien heeft: ,,Maar ja, hij kon natuurlijk niet echt een onderbroek aan. Kijk, op de film staat de ananas natuurlijk precies voor dat gebied, maar wij kwamen van een andere angle binnen, dat is voor hem natuurlijk best wel ongemakkelijk” aldus de brunette.

Negatieve recensies

Verder is de Nederlandse pers nier echt over de film te spreken, de recensies zijn vrijwel negatief. Zo schrijft De Volkskrant: ,,Komischer dan een man in een dinopak of een Viagrapil op een kinderfeestje wordt F*ck de liefde niet, hoogstens nog stompzinniger en smakelozer.” Ook NRC en Het Parool hebben het niet zo op de nieuwe romcom. Het Nederlandse publiek is daarentegen wél positief.

Tags

ActriceBN'erF*uck de LiefdegeslachtsdeelrecensieYolantheYolanthe Cabau

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie