Youp van ’t Hek niet herkend in restaurant: ‘Liep geïrriteerd weg’

Youp boos als mensen hem niet herkennen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Youp van ’t Hek zou in een restaurant om een gerecht hebben gevraagd dat niet op de kaart stond. Toen de medewerker zei dat dat niet mogelijk was, zou hij geïrriteerd zijn weggelopen. ,,Hij vroeg: weet u wel wie ik ben?”, meldt Juicechannel op Instagram.

Een medewerker van een pannenkoekenrestaurant kreeg een tijdje geleden Youp van ’t Hek als gast. ,,Mijn moeder en ik werkten in hetzelfde restaurant”, vertelt de bron aan Juicechannel. ,,Ik weet niet meer precies wat de situatie was, maar volgens mij wilde Youp iets bestellen wat wij niet op de kaart hadden staan.”

‘Youp liep geïrriteerd weg’

Toen de moeder van de medewerker uitlegde dat dat niet mogelijk was, zou Youp behoorlijk verbaasd gereageerd hebben. ,,Meneer van ’t Hek reageerde met: ‘Weet u wel wie ik ben?’ Mijn moeder deed net of ze Youp niet kende dus reageerde met: ‘Nee, kennen wij elkaar?”’ Die reactie zou bij Youp in het verkeerde keelgat zijn geschoten. ,,Hij is vervolgens licht geïrriteerd weggegaan met afrekenen.”

Niet herkend

Een andere bron zegt een soortgelijke ervaring met Youp te hebben gehad. ,,Ik mocht hem bedienen voor de aanvang van zijn show. Hij bleef maar vragen of ik hem nergens van kende”, vertelt de bron aan het kanaal. ,,Uiteraard was allang besproken dat Youp van ’t Hek kwam eten, maar ik hield mij van de domme. Vervolgens bleef hij maar vragen of ik hem aan wilde kijken en of ik nog eens goed wilde nadenken.”

Plekje in Italië

Hoewel Youp kennelijk graag herkend wordt, onthulde hij eerder dit jaar dat hij ervan droomt ergens een plekje voor zichzelf te creëren waar niemand hem kan vinden. ,,Ik droom nu van een heel klein simpel plekje in Italië waar niemand mij kan vinden”, zei Van ’t Hek op NPO Radio 1. ,,Ik zoek geen groot huis met een zwembad, maar een heel klein plekje in een leuk stadje, schuin tegenover de kroeg, naast twee of drie hele leuke restaurantjes.”

Laatste optreden

De komiek begon in oktober 2021 met de tournee van zijn laatste theaterprogramma ooit, De Laatste Ronde. Het was de planning dat hij eind februari 2024 de laatste voorstelling zou spelen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, op zijn zeventigste verjaardag. Maar corona gooide roet in het eten van de planning. Daarom is zijn laatste optreden nu eind mei 2024.

Tags

YOUP VAN 'T HEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck