YouTube-sterren in actie voor Serious Request

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

HILVERSUM – Zeventien bekende Nederlandse YouTubers gaan geld inzamelen voor 3FM Serious Request. Op vrijdag 22 december zijn NikkieTutorials, Cinemates, OnneDi, BeautyNezz, Furtjuh en Prankster te vinden bij het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Dat maakte 3FM-dj Domien Verschuuren bekend in zijn ochtendshow.

Tegen betaling krijgen fans de mogelijkheid hun favoriete YouTube-idool te ontmoeten en met hen op de foto te gaan. Andere YouTubers die hun fanbase oproepen voor een meet & greet zijn Jeroen van Holland, Jessie Maya, BENR, Gewoon Thomas, Quinsding, Vera Camilla, Stuntkabouter en Croco Jill. Kaarten voor de YouTube-fandag kosten tien euro en zijn verkrijgbaar op de website van 3FM.

3FM Serious Request begint op 18 december. Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn blijven tot en met 24 december in het Glazen Huis. De dj’s draaien 24 uur per dag tegen betaling verzoeknummers zonder dat ze daarbij eten. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis, die hiermee gezinnen kan herenigen die door een ramp of oorlog zijn verscheurd.

 

BuzzE

 

 

Tags

3FMGLAZEN HUISSERIOUS REQUESTVLOGGERSYOUTUBE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck