Yvon Jaspers in tranen: hond Tommy flink te grazen genomen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Yvon Jaspers kan niet meer stoppen met huilen nadat haar hond Tommy tijdens het uitlaten flink te grazen genomen door een andere hond. Dat laat de presentatrice weten via Instagram.

De bekende viervoeter van Jaspers vergezelde regelmatig de presentatrice bij haar bezoekjes aan de boeren uit Boer zoekt vrouw en was dan ook vaak te zien in het programma. Nu deelt televisiemaakster minder vrolijk nieuws op haar Instagram. Ze plaatst een reeks foto’s en video’s van de gewonde hond terwijl hij trillend op de tafel bij de dierenarts ligt. Het bericht begint met een disclaimer: ,,Geen fijne beelden.”

‘Tom is in totale shock’

,,Tom is tijdens zijn dagelijkse wandelingetje te grazen genomen door een enorme hond. 
Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen. Onze zoon van 16 liet hem uit en stond er machteloos bij. Tom is in totale shock. Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag… Ik kan niet meer stoppen met huilen…”, schrijft Yvon op haar Instagram.

‘Wat vreselijk!!!’

Veel vrienden en volgers zijn bezorgd en leven met Jaspers mee. Zo reageert fashionondernemer Dyanne Beekman: ,,Neeeeeeee….En nu? Wat is de status?!”

En iemand anders reageert: ,,Wat vreselijk!!! Die andere grote hond die jullie Tom te grazen heeft gehad moet écht afgemaakt worden, niet normaal….. Ik heb als 8 jarig kind hetzelfde meegemaakt, dat speelt nu nog een grote rol als ik op straat honden zie vechten en de angst om zelf een hondje aan te schaffen. Heel veel sterkte en ik hoop dat hij goed geneest en er géén trauma aan overhoudt.”

Hoe het momenteel met Tommy gaat is nog niet bekend.

Tags

HONDTOMMYYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck