Yvonne Coldeweijer sneert naar Mia: ‘Straks smeken om interviews’

Naast vals zingen is Mia ook nog arrogant
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mia Nicolai heeft tijdens een interview met RTL Boulevard een wekkertje gezet omdat ze maar een paar minuten had vrijgemaakt voor het interview. Wanneer de wekker afgaat kapt ze het interview dan ook af. ,,Ze heeft nog niet door dat ze over een paar weken gaat smeken om interviews”, sneert Yvonne Coldeweijer.

Mia Nicolai wil na haar deelname aan het Songfestival verder als solo-artiest. Ze heeft een nieuw liedje en kwam daarmee in de uitzending van RTL Boulevard terecht. Maar terwijl andere artiesten een gat in de lucht zouden springen, maakte Mia er amper tijd voor vrij.

‘De tijd is om?’

Om er zéker van te zijn dat het interview niet langer duurt, zet Mia een wekker aan. Wanneer ze een vraag aan het beantwoorden is, gaat ineens die wekker af. ,,Timing! Ik zal even snel de vraag antwoorden”, zegt Mia, waarna Aran Bade haar verbaasd aankijkt.

,,Ik heb echt alles gegeven wat er op dat moment was. Daar ben ik trots op en dat is ook waarmee ik het ga afsluiten, want de tijd is om en wij gaan hier lekker door met opnemen”, zegt Mia vervolgens. ,,De tijd is om?”, vraagt Aran. Mia knikt en dan begrijpt Aran waar die wekker voor was. ,,O, je had een wekker gezet.”

Sneer

Het interview zorgt voor een hoop hilariteit in de studio van RTL Boulevard. Ook Yvonne Coldeweijer grinnikt om Mia. ,,Ze heeft nog niet door dat ze over een paar weken gaat smeken om interviews”, schrijft Coldeweijer op Instagram.

De juicekoningin begrijpt niet waar deze sterallures plotseling vandaan komen. ,,Je kreeg alleen aandacht omdat je deel uitmaakte van een grimmick; een vals duo”, sneert ze. ,,Niet omdat je zelf artiest bent.”

Tags

MIA NICOLAIYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie