Yvonne Coldeweijer start crowdfunding voor rechtszaak tegen ‘gecremeerde kroket’

Rachel is een kroket volgens Yvonne||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Op 9 januari 2023 staat roddelvlogger Yvonne Coldeweijer tegenover Rachel Hazes in de rechtbank. Yvonne is nu een crowdfunding gestart voor de rechtszaak. Zou het roddel-inkomen van Yvonne dan toch niet zo hoog zijn als wij denken?

Rachel Hazes heeft een rechtszaak aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer. De officiële eis van Hazes, is dat Yvonne een video die over André en Rachel Hazes gaat van haar YouTube kanaal haalt, en een rectificatie plaatst. 

“Ga samen met mij de strijd aan”

Als reactie op de zaak maakt Yvonne nu via haar Instagram Story bekend dat zij een crowdfunding is gestart om geld op te halen voor de rechtszaak: “Ga samen met mij de strijd aan in de rechtszaak tegen de gecremeerde kroket! Doneer via mijn website!”

De donaties stromen blijkbaar binnen, want niet veel later plaatst de roddel-queen het volgende: “Door jullie duizenden clicks is de server van de donatie widget eruit geknald. One moment please…”

“Ik ben jullie eeuwig dankbaar”

In de volgende story laat Yvonne weten dat het probleem weer opgelost is. “GEFIXT! Steun mij in de rechtszaak tegen de gecremeerde kroket! In het balkje kun je het bedrag aanpassen, ik ben jullie eeuwig dankbaar!!!”

En als we de roddelvlogger mogen geloven, zijn de donaties niet misselijk. “Ik zie echt hele hoge donaties binnenkomen, en dat vind ik echt heel lief. Maar alleen als he het echt kunt missen hoor!!! Een eurootje ben ik ook echt al mega blij mee”, zegt ze. 

Hoeveel geld er precies is opgehaald, en waar Yvonne het aan gaat besteden, is nog onduidelijk.
Hieronder zijn de Instagram Stories van Yvonne Coldeweijer te zien:

Tags

CROWDFUNDINGGELDRACHEL HAZESRECHTSZAAKYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck