Yvonne Coldeweijer woest op Story: ‘Verhaal Rob Kemps uit de duim gezogen’

Yvonne razend op Story
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Kemps is verliefd en íedereen mag het weten. Samen met zijn nieuwe liefde Stephanie Klaver poseert hij voor weekblad Story en het weekblad schrijft onder andere dat Rob zijn ex Miriam goed heeft achtergelaten. Maar volgens Yvonne Coldeweijer staat het artikel vol met leugens. ,,Story brengt weer onzin!”

Het is ongetwijfeld niemand ontgaan: Rob Kemps heeft zijn vrouw en twee kleine kinderen achtergelaten voor achtergronddanseres Stephanie Klaver. En hoewel je zou denken dat Rob zich terughoudend zou opstellen, is niets minder waar: deze week staat hij samen met zijn nieuwe liefde op de cover van weekblad Story.

Nieuwe auto voor Miriam

In het Story-artikel staat dat Rob goed contact heeft met zijn ex Miriam. ,,Rob zou een nieuwe auto voor haar hebben gekocht, en voor de komende twee jaar een huis voor haar gehuurd hebben”, luidt het in het artikel. ,,Ook een omgangsregeling met hun kinderen zou in pais en vree afgesproken zijn, zodat Rob ze drie dagen per week kan zien.”

‘Uit de duim gezogen’

Yvonne Coldeweijer is woest na het lezen van het artikel. ,,Guido, jij zuigt juice uit je duim!”, schrijft ze op Instagram. Volgens de juicekoningin heeft Rob helemaal geen auto voor Miriam gekocht. ,,Ze reed nog in de gezinsauto en die moet ze nu gewoon inleveren! Ze krijgt er ook geen andere voor terug. Dus dat klopt helemaal niet. Heeft Rob jullie dat verteld?”

‘Nog niks overgemaakt’

De informatie over de huur van een woning klopt volgens Coldeweijer ook niet. ,,Hij betaalt nu wel haar huur en er is wel over vooruit betalen gesproken, maar er is nog niks overgemaakt. Niet dat het daarom draait, maar Story brengt weer bullshit. Spionnen weten hoe dit zit.”

Tags

ROB KEMPSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie