Yvonne waarschuwt Bibi: ‘Gaat Waylon weer vreemd?’

Gaat Waylon vreemd in de studio?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer heeft Bibi Breijman gewaarschuwd. Hoewel Waylon beloofde nooit meer vreemd te gaan, lijkt Yvonne door te schemeren dat hij nog steeds niet trouw is. Hij zou van alles ‘uitspoken’ in de studio…

Nadat Waylon Bibi bedroog, ging de zanger diep door het stof. Hij bood keer op keer zijn excuses aan en Bibi leek hem in eerste instantie te vergeven. Toch lijkt niet alles koek en ei te zijn tussen de twee; Bibi ging onlangs alleen op vakantie en toen het stel afgelopen weekend samen op pad ging, zou het allesbehalve gezellig zijn geweest.

‘Niet gezellig’

Samen met dochter Teddy zijn ze naar Ahoy geweest voor een show van Frozen. ,,Volgens een spion hebben ze geen woord met elkaar gewisseld en leek het niet echt een gezellig gezinnetje”, schreef Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Waarschuwing

Het lijkt een nieuw dieptepunt te zijn in de relatie van Waylon en Bibi. En dat is nog niet alles, want Yvonne Coldeweijer heeft Bibi gewaarschuwd voor haar ontrouwe vriend. ,,Stel hé… Ik zou brengen dat Waylon nog steeds vreemdgaat. Zou je dat dan geloven?”, vraagt de juicekoningin aan haar volgers op Instagram.

Gaat Waylon weer vreemd?

Eerder gingen er al geruchten dat Waylon in plaats van het terugwinnen van het vertrouwen van Bibi, vooral druk is met het maken van muziek. ,,Hij is op dit moment alleen in de avond bezig met zijn theatertour en daarnaast zit hij overdag thuis de hele dag op de bank en komt er voor de rest niets uit”, meldde Juicechannel al eerder. Yvonne laat nu doorschemeren dat Waylon in de studio niet alleen maar bezig is met het maken van muziek. ,,Wat hij allemaal uitspookt in studio Wisseloord?”, schrijft ze geheimzinnig op Instagram. Gaat Waylon weer vreemd?

Tags

BIBI BREIJMANJUICEWAYLONYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie