Zakken Eloise van Oranje gerold?

Eloise gerold
Door: Charlotte Wijnen
15-07-2021

Wie heeft de zakken van Eloise van Oranje gerold? Alle pasjes uit haar portemonnee zijn plots verdwenen. In haar Instagram Stories plaatst ze wanhopig een oproep. ,,Ik kan nu geen kant op.”

Gerold

,,Ik kom erachter dat ik allemaal pasjes uit mijn portemonnee kwijt ben geraakt”, schrijft Eloise in haar Instagram Stories. Haar ov-kaart, pinpas, rijbewijs en andere pasjes zijn plots verdwenen uit haar portemonnee. Kwijtgeraakt, of zijn haar zakken gerold?

Mysterie

Dat is voor Eloise ook een mysterie. Ze is ten einde raad en roept haar volgers op om haar te helpen de pasjes terug te vinden. ,,Zouden jullie, als iemand toevallig, toevallig een pasje vindt het willen afgeven bij hotelschool in Amsterdam.”

Ze legt uit dat ze nu geen enkele kant op kan. ,,Shot in the dark, maar ik kan het toch proberen. Ik kan nu geen kant op.”

Meer DenD