Zangeres Merol brengt pikante Valentijnshit uit: ‘Ga je mee op foefsafari?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

‘Hou je bek en bef me’ is een hit van Merol die voor veel ophef zorgde in 2019. De zangeres houdt blijkbaar van ophef want op Valentijnsdag brengt ze een nieuw liedje uit: Foefsafari.

Een artikel over de orgasmekloof bracht Merol op het idee om het lied te schrijven. „Ik dacht, wat is dat voor woord? In het stuk stond dat we eerder op de maan waren geweest dan dat we de vulva gingen onderzoeken.” vertelt ze aan 3voor12. ,,Dat begon in 1998 pas. Er stond ook in dat 66 procent van de vrouwen klaarkwam ten opzichte van 95 procent van de mannen. Toen dacht ik, jaaa, daar gaan we wat mee doen” aldus de zangeres.

Foefsafari

Haar doel met het nieuwe nummer Foefsafari, is dan ook om de vagina te onderzoeken en hoopt dat meerdere mensen dit zullen doen. „We zijn er nog niet.” zegt de zangeres. ,,Ik kwam er ook veel later achter dat een clitoris een heel eind doorloopt en twee zwellichamen heeft. Bij seksuele voorlichting ging het vroeger vooral over een condoom omdoen. Iedereen dacht dat seks hetzelfde is als neuken. Ik hoop dat de jongens en meisjes van nu niet in dezelfde valkuil vallen, dat er makkelijker over wordt gepraat en dat vrouwen in bed hun aandeel kunnen opeisen.”

Vermaak

Ook al zit er vaak een seksuele boodschap in Merol haar liedjes, ze zijn vooral bedoeld als vermaak. „Maar voor een klas staan om seksuele voorlichting te geven? Supervet. Moet ik me nog wel even inlezen” aldus de 30-jarige.

De videoclip van Foefsafari is op zondag 14 februari te zien. KLIK HIER voor een voorproefje.

Tags

SEKSZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck