Zayn Malik had geen vrienden in One Direction

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Zayn Malik heeft geen contact meer met zijn voormalige collega’s van One Direction. In een interview met Vogue zegt de zanger zelfs dat hij nooit echt vrienden heeft gehad binnen de boyband.

“Dat is nu eenmaal hoe het is. Er zijn dingen gebeurd en gezegd nadat ik vertrok. Kleine valse dingen, die ik nooit had verwacht.” De 25-jarige weidt niet verder uit over zijn breuk met de andere bandleden, maar steekt wel ook de hand in eigen boezem. “Ik ben altijd al een beetje een eiland geweest. Ik laat me niet graag in met te veel mensen.”

Zayn verliet One Direction in 2015. De groep ging verder als viertal, maar laste het jaar erop een pauze in, waarna Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson nooit meer bij elkaar kwamen.

Volgens Zayn leek de band meer een vriendengroep dan het ooit was. “We moesten altijd door, van theaters naar arena’s en stadions. Dat doet wat met je hoofd, vooral als je 17 of 18 jaar oud bent. En iedereen gaat daar anders mee om, zeker als je heel verschillende persoonlijkheden hebt. De relaties zijn daardoor uit elkaar gevallen.”

 

BuzzE

 

 

Tags

ONE DIRECTION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck