Zedenpolitie onderzoekt filmpje Mocro Maffia-acteurs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Duizenden mensen keken mee terwijl Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) een vermoedelijk minderjarige jongen op Instagram overtuigden zijn geslachtsdeel te laten zien. De zedenpolitie onderzoekt de omstreden video nu.

De acteurs gingen live op Instagram en beloofden een vermoedelijk minderjarige jongen zijn geslachtsdeel te laten zien, in ruil voor zeventien duizend euro. Wahib, die ook bekend is van zijn hit ‘Tigers’, overtuigde de jongen voor het oog van duizenden kijkers om zijn geslachtsdeel te laten zien. Als de jongen die op veertien jaar geschat wordt dit doet, lachen de acteurs hem keihard uit.

Video

De video waarin het geslachtsdeel van de minderjarige jongen te zien is circuleert inmiddels rond op social media. Op Twitter wordt woedend gereageerd op de actie van Wahib en Ahammoud. Er wordt opgeroepen de acteurs te boycotten na deze ‘walgelijke’ actie.

In de video die hieronder gecensureerd is hoor je Bilal de jongen overtuigen om zijn geslachtsdeel te laten zien. ,,Wolla, als jij je piemel kan laten zien, nu zeventien doezoe (duizend euro, red.) Hier, voor jou”, aldus Wahib. De jongen merkt nog op dat hij geen bankrekening heeft. Ahammoud merkt op: ,,Hij is minderjarig, broer.”

Bilal geeft vervolgens aan dat hij de jongen zeventienduizend euro contact geeft als hij op dat moment zijn geslachtsdeel laat zien. De jongen geeft hier gehoor aan, waarna de acteurs hem keihard uitlachen. ,,Schatje, hij heeft zijn piemel gewoon laten zien”, roept Bilal tegen zijn vriendin.

Onderzoek

De zedenpolitie heeft inmiddels aangegeven de zaak te onderzoeken. Verdere informatie wil de politie niet delen, ook niet of het inderdaad om een minderjarig kind gaat.

Het management van de acteurs heeft nog niet gereageerd op het incident.

Bekijk hier de gecensureerde video:

Tags

ACTEURSBILAL WAHIBMOCRO-MAFFIAOUSSAMA AHAMMOUDZEDENPOLITIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck