Zes bekende Nederlanders doen en plein public examen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

SBS6 komt met ‘Het Nationale Verkeersexamen 2021’. Bekende Nederlanders onderwerpen zich aan een écht praktijkexamen en theorie-examen voor het rijbewijs om te kijken of ze nu hun rijbewijs nog zouden ontvangen…

Viktor Brand presenteert ‘Het Nationale Verkeersexamen 2021’ op SBS6. In dat programma laten enkele bekende Nederlanders samen met 44 andere Nederlanders zich onderwerpen aan een theorie-examen voor het rijbewijs. Ook krijgen de bekende Nederlanders een praktijkexamen. Die toets is in samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) samengesteld. Alexander Pechtold, algemeen directeur CBR is aanwezig. Hij laat weten: ,,De theorietest is speciaal voor deze show gemaakt. En is juist leuk en nuttig als je al langer je rijbewijs hebt, want er is veel veranderd in de afgelopen jaren. Door ‘Het Nationale Verkeersexamen zijn kijkers op een ontspannen manier bezig met verkeersveiligheid. Daar zet ik me samen met collega’s graag voor in.”

Duiding

De examinator die het praktijkexamen bij de bekende Nederlanders heeft afgenomen is ook aanwezig. Zowel Pechtold als de examinator duiden ontwikkelingen en situaties. De deelnemende bekende Nederlanders zijn Catherine Keyl, Olcay Gulsen, René Le Blanc, Bert van Leeuwen, Nienke Plas en Rayen Panday. Of de bekende Nederlanders geslaagd zijn is te zien op woensdag 22 december om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

Tags

ALEXANDER PECHTOLDBERT VAN LEEUWENCATHERINE KEYLCBRNIENKE PLASOLCAY GULSENRENE LE BLANCRIJBEWIJSTHEORIE EXAMEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck