Zeurende Maxime zorgt voor irritatie: ‘Heeft Leroy al spijt?’

Maxime zeurt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Naast de grote verbouwing in pension Code Rosé, staan ook de werkzaamheden in het nieuwe huis van Maxime en Leroy centraal in Chateau Meiland. Terwijl Maxime aan het helpen is bij haar ouders, verwacht ze dat Leroy flink aan de slag gaat in hun eigen huis. Maar haar ontevredenheid over het schilderwerk van Leroy schiet bij kijkers volledig in het verkeerde keelgat. ,,Hoeveel spijt heeft Leroy?”

De Meilandjes zijn druk aan het klussen in pension Code Rosé, dat binnenkort al de deuren gaat openen. Maar ondertussen hebben Maxime en Leroy ook hun droomhuis gekocht. Ze hebben slechts één week de tijd om de woning aan te pakken én te verhuizen. Leroy is dag en nacht aan het klussen in hun nieuwe paleis, maar Maxime denkt er niet aan om mee te helpen.

‘Je doet het maar zelf’

In plaats daarvan helpt ze haar ouders in het pension. ,,Ik heb liever ruzie met Leroy dan met mijn moeder”, legt Maxime uit. Wanneer ze een kijkje komt nemen bij de werkzaamheden in de woning, vraagt Leroy of Maxime ook een handje mee wil helpen. ,,Nee, je doet het maar zelf”, antwoordt ze.

Commentaar op schilderwerk Leroy

Maxime loopt vervolgens naar boven om te kijken wat Leroy allemaal gedaan heeft. Over de slaapkamer van Claire, waar Montana aan meegeholpen heeft, is ze enorm enthousiast. Vol trots laat ze het bloemetjesbehang zien. ,,Ik ben blij dat Montana dit heeft gedaan, en niet mijn vader”, aldus Maxime. Maar wanneer ze naar de slaapkamer van haar en Leroy loopt, reageert ze behoorlijk geschrokken. Leroy heeft de muren in een bruine kleur geverfd, maar daar is Maxime niet blij mee. ,,Is dit een patroon? Heeft hij dit zo bedoeld? Het is wel vlekkerig”, klaagt ze.

‘Heeft Leroy spijt?’

Dat Leroy hard aan het werk is en Maxime alleen maar commentaar geeft, zorgt voor een hoop irritatie bij de kijkers. ,,Hoeveel spijt zou Leroy inmiddels hebben?”, luidt het op Twitter.

Kijkers zijn het gezeur van Maxime helemaal zat. ,,Als zeuren een wedstrijd is, weet ik al wie er gaat winnen”, twittert iemand. En een ander: ,,Op je 27e al in een villa gaan wonen, trouwen in drie jurken, alles krijgen wat je hartje begeert en dan nog zeuren, zeuren en nog eens zeuren. Chapeau Maxime.”

Tags

CHATEAU MEILANDLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck