“Ik zie Jan eigenlijk nooit”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Volgens Monique Smit is haar broer Jan zelden thuis. ,,Ik denk dat thuis alles op Liza neerkomt.” De 32-jarige zanger vierde afgelopen week zijn twintigjarig jubileum en is ook in België en Duitsland succesvol.

Prijskaartje

Maar aan dat succes hangt ook een prijskaartje. Jan Smit ziet zijn gezin minder vaak dan hij zou willen. Dat zegt zijn zusje tegen Privé. ,,Jan zie ik bijna nooit. Jan zit bijna altijd in Duitsland, hij is daar dan aan het werk. Soms zie ik hem maar dat is uniek.”

De twee hadden ooit ruzie maar dat is allang weer bijgelegd. ,,Dat is het niet. Hij is er gewoon nooit. Ik denk dat alles thuis op Liza neerkomt. Hij is geen huisvader, Jan is alleen maar aan het werk.”

Thuis zijn voor de kinderen

Of dat zo erg is voor Liza is niet duidelijk. Voordat ze met Jan ging was Liza een werkende vrouw. Sinds de geboorte van Emma heeft Jan liever dat ze niet werkt omdat hij vindt dat ze thuis moet zijn voor de kinderen, net als zijn moeder er vroeger ook voor hem en zijn zussen was.

Eerder vertelde hij al dat hij nooit een afspraakje met Liza plant om iets leuks te doen omdat je je ‘in deze business niet kunt schikken naar een partner.‘ Of zoals hij zei:,,Liza wist waar ze aan begon en zal daar nooit over klagen.”

Schade inhalen

Wellicht dat er over acht jaar verandering in de zaak komt. Jan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij op z’n 40e wil stoppen. Hij schijnt de kinderen beloofd te hebben dat hij dan alle schade gaat inhalen. ,,Dan kan ik zeggen: papa heeft zich jullie hele leven lang uit de naad gewerkt. Zeg nu maar wat jullie willen doen. Op safari naar Afrika? Dan gaan we.”

 

Tags

JAN SMITLIZAMONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck