Zieke André van der Toorn verlaten door vrouw

Door: Ditjes en Datjes
30-11-2017

Afgelopen juni maakte de 55-jarige SBS-presentator André van der Toorn bekend dat hij lymfeklierkanker heeft. Tot overmaat van ramp is hij nu, te midden van een aantal zware chemo-behandelingen, ook verlaten door zijn Anne-Marie, met wie hij twintig jaar lief en leed deelde.

Nadenken over de toekomst

,,Officieel is ze niet mijn vrouw maar we zijn al wel twintig jaar samen. We leven sinds een paar weken gescheiden. Het ging niet goed en dat kan ik er op dit moment eigenlijk niet bij hebben”, vertelt de presentator van Wegmisbruikers tegen Weekend.

Als ik straks beter ben kunnen we beter praten en nadenken over de toekomst maar op dit moment staat beter worden voor mij op nummer 1.”

Bijwerkingen

De bijwerkingen van de chemo vallen hem zwaar en juist nu heeft hij een sterke schouder nodig. ,,Gelukkig heb ik een paar goede vrienden. Ik hoef het niet helemaal alleen te doen. Het is inderdaad verdrietig dat ik het op dit moment niet met mijn geliefde kan delen.”

Meer DenD