Zieke Elton John: ‘Er is weinig van mij over’

Elton John
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De 72-jarige Elton John heeft een aantal zware jaren achter de rug. Twee jaar geleden werd hij geopereerd aan zijn prostaat omdat hij kanker had, waarna er complicaties optraden. Inmiddels is hij aan betere hand maar de zanger vertelt dat er weinig meer van hem over is.

pacemaker

,,Ik moest letterlijk opnieuw leren lopen. Ik was heel ziek. Gelukkig heb ik het overleefd en nu gaat het oké met me. Maar er is maar weinig van mij over”, vertelt Elton aan Graham Norton in een BBC-interview. ,,Er is geen haar, ik heb een pacemaker, geen amandelen, geen prostaat en geen blinde darm.” Wel heeft hij nierstenen, laat hij weten. ,,Ik ben als de Bionic Woman.”

Zoontjes

De zanger denkt dat hij niet heel erg oud gaat worden. Voor hem betekent dat dat hij jonge kinderen, Elijah (6) en Zachary (8) niet kan zien opgroeien. Om toch nog veel tijd met zijn twee zoontjes door te brengen besloot Elton vorig jaar dat hij ging stoppen met touren. Wel zou hij af en toe nog optreden. Hij liet weten zich vooral te willen focussen op het maken van albums en op het componeren van muziek voor musicals.

Tags

ELTON JOHNKANKERKINDERENZIEKZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck