Zieke Martijn Krabbé deelt update na kankerdiagnose

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Martijn Krabbé deelt via Instagram een update over zijn gezondheidssituatie. De 56-jarige presentator maakte in maart bekend dat hij kanker heeft.

“Lieve volgers, ik heb een update van mijn situatie beloofd”, begint hij zijn bericht op het sociale media platform. “Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij zo gesteund heeft de afgelopen maanden. Collega’s maar zeker ook anderen. Eigenlijk iedereen. Het doet me heel veel goed! Standaard tekst, ik weet het, maar uit het diepst van mijn hart.”

Hij vertelt dat de eerste resultaten van zijn scans er ‘zowaar’ goed uit te zien. “Het lijkt er op dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.”

Gevolgen

De presentator schrijft ook over de gevolgen van zijn ziekte. “Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken) maar voor de rest? Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het UMC. En een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen. Zij zijn de echte helden op dit moment”. Liefs Martijn”, sluit hij af.

Tags

MARTIJN KRABBÉ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck