Zieke Touriya probeert hoofddoeken uit

Door: Tanja Brouwer
08-04-2020

Touriya Haoud is ernstig ziek. De vrouw heeft lymfeklierkanker en het is uitgezaaid naar haar borst, longen en nek. Ze ondergaat nu chemobehandelingen. Op Instagram laat ze zien dat ze al vast hoofddoeken probeert.

Tekst gaat verder onder advertentie

Positief

Begin februari maakte de manager van Touriya bekend dat de actrice en voormalig beste vriendin van Sylvie Meis erg ziek is. Ze zou zich al een tijdje niet lekker hebben gevoeld, maar dacht dat het kwam door stress. Helaas bleek er dus meer te spelen. ,, Touriya ondergaat de komende tijd chemobehandelingen en gaat er vanuit dat ze hier helemaal bovenop komt. Ze is hoopvol ingesteld en wil de komende tijd rust voor haar herstel”, liet de manager weten.

Dat Touriya inderdaad niet bij de pakken neerzit blijkt uit haar instagrampagina. Ze post meer dan ooit, playbackt op nummers op Tiktak en laat zelfs zien dat ze verschillende soorten hoofddoeken uitprobeert. Daarbij schrijft ze: ,,Moeilijke tijden. Maak mooie dingen, mijn creativiteit kwam tot leven tijdens deze moeilijke reis. Zo blij met mijn tulband-collectie.”

Meer DenD