Zien! Afgekickte Gordon kilo’s afgevallen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een maand in een afkickkliniek in Zuid-Afrika en Gordon is afgekickt. Dat zegt hij zelf op zijn Instagram. Wel beseft hij dat het moeilijkste gedeelte nog moet komen, want van de drugs afblijven terwijl hij weer thuis is, is natuurlijk een hele uitdaging. Wat ieder geval wél veranderd is, is zijn uiterlijk. 

Moeilijke stap

,,De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn en waar sommigen (zonder het vaak zelf te weten) niet meer buiten kunnen. Voor mij was de maat vol maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap en die heb ik gezet”, schrijft Gordon bij een voor- en nafoto van zichzelf op Instagram. Hij noemt de tijd in de afkickkliniek ‘onvergetelijk’ en heeft veel therapieën en gesprekken gehad. 

Collega’s

Niet alleen is Gordon van de drugs af, ook heeft hij ‘bijna geen’ Diabetes type ll meer! Dat laat hij weten op Instagram. Naast zijn drugsgebruik heeft hij ook zijn algemene levensstijl flink onder de loep genomen, en daardoor is hij binnen een maand maar liefst zes kilo afgevallen! Dat hij die kilo’s kwijt is, is duidelijk te zien. Verschillende collega-BN’ers reageren enthousiast op de foto’s. Zo schrijft Jochem Myer: ,,Je ziet er goed uit man!” Nicolette Kluiver laat weten: “Je bent knap en dapper!” Verder krijgt hij nog steun van Jan Versteegh, Ali B, Tim Douwsma en Gerard Ekdom.

https://www.instagram.com/p/B1MYIILlxkL/

 

Tags

AFKICKENAFVALLENALCOHOLALI BDIABETESDRUGSGORDONKLINIEKTIM DOUWSMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck