André Hazes BETRAPT op gebruik verslavend middel ‘Snus’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

André Hazes is ‘betrapt’ op het gebruik van een verslavend middel. Op een foto van Hazes die EenVandaag liet zien in de uitzending, ligt een bakje Snus op tafel. Ook in een oudere vlog van Bridget Maasland is te zien hoe de zanger gebruik maakt van dit middel. Volgens een medewerker van Jellinek geen slimme zet.

‘Een van de meest verslavende stoffen’

Snus is afkomstig uit Zweden. Het is een zakje dat je onder je bovenlip kan stoppen, waarna de nicotine in het bloed terechtkomt. ,,Nicotine is een van de meest verslavende stoffen die we kennen. Je raakt er heel snel verslaafd aan. Als je dit gebruikt en je raakt gewend aan nicotine, dan kan de stop naar roken kleiner worden”, aldus de medewerker van Jellinek in EenVandaag.

Eigenaren van een Snus-webwinkel geven in EenVandaag aan dat het middel wint aan populariteit in Nederland. ,,Ik denk ook wel echt door bekende mensen. Dit is een foto van afgelopen week van André Hazes. Hij was volgens mij met zijn nieuwe schoonvader en dan zie je toch ook een bakje op tafel liggen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Vlog Bridget

Op oudere beelden is eveneens het gebruik van Snus zichtbaar. In een video van Bridget en Leon’s Travel Tips, is te zien hoe de zanger snel een zakje Snus onder zijn bovenlip stopt.

Tekst gaat verder onder de video.

Drankgebruik?

André houdt naast Snus ook wel van een drankje op zijn tijd. Dat is mogelijk ook een van de redenen waarom de bom barstte tussen hem en Monique op Bonaire. Volgens André had Monique wat aan te merken op zijn drankgebruik en gedrag. 

Zus Roxeanne staat daar heel anders in dan haar broer. Zij heeft aangegeven niet te drinken waar haar zoontje bij is. ,,Ik heb er nog steeds moeite mee om te drinken als mijn kind thuis is, ook al is het maar één wijntje”, aldus Rox aan Weekblad Weekend. 

Tags

ANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.BRIDGET MAASLANDHAZESHAZES FAMILIEHAZES JUNIORHAZESFAMILIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck