ZIEN! ‘André Hazes met nieuwe liefje onderweg naar Dubai’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

André Hazes is zaterdag naar Dubai vertrokken. Maar niet alleen. Samen met zijn neef Djarno én een mysterieuze dame…

,,Het is zover. Dré is onderweg naar Dubai samen met z’n nieuwe liefje”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram. Haar juicekanaal plaatst een video waarin André samen te zien is met deze vrouw. ,,En je raadt nooit hoe ze heet”, schrijft Coldeweijer in haar volgende Instagram Story.

Weer Sarah?

De dame waar André mee gespot is in het vliegtuig schijnt, volgens Coldeweijer, Sarah te heten. Shownieuws is er in ieder geval van overtuigd dat deze dame samen met Dré naar Dubai gaat. ,,Hij laat haar wel op zijn telefoon kijken, dat doe je niet zomaar bij een wildvreemde passagier die toevallig naast je komt zitten”, vindt Bart Ettekoven. ,,Ik denk wel dat het een dame is die hij kent, maar of het zijn nieuwe liefde is weet ik niet.”

Documentaire

Vanaf 20 oktober is de Videoland-docu van André zijn onrustige jaren te zien. ,,Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken”, vertelde de zanger op zijn Instagram-account.

Beeld via @Lifeofyvonne

Tags

ANDRÉ HAZESSARAH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck