ZIEN: Beelden feestje Amalia en Máxima uitgelekt

Beelden van huwelijksfeest uitgelekt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima en prinses Amalia hebben de vakantie in Griekenland afgebroken om het huwelijk van prins Ferdinand zu Schwarzenberg en Marie Friling in Oostenrijk bij te wonen. De beelden van moeder en dochter op het ‘sprookjeshuwelijk’ zijn uitgelekt.

Máxima en Amalia waren samen te gast op de bruiloft in Oostenrijk. Ferdinand is de tweede in lijn om zijn oom, de 12e prins van Schwarzenberg, op te volgen. Marie is de dochter van Antoine Friling, een goede vriend van koning Willem-Alexander en peetvader van prinses Ariane.

Beelden uitgelekt

Inmiddels zijn er beelden uitgelekt van het huwelijksfeest waar ook Máxima en Amalia te zien zijn. In het filmpje is te zien hoe moeder en dochter een gesprekje voeren met andere gasten. Beiden dragen prachtige galajurken die ontworpen zijn door Jan Taminiau. Máxima draagt een geborduurde jurk die ze eerder droeg op het huwelijk van haar jongste broer Juan en tijdens het staatsbezoek van de Argentijnse president Mauricio Macri aan Nederland. 

Jurk Amalia

Ook Amalia droeg haar rode prinsessenjurk al eerder. Vorige maand was Amalia samen met haar ouders bij de festiviteiten rondom het huwelijk van de Jordaanse prins Hoessein. En net als bij het huwelijk in Jordanië, combineert Amalia ook nu de jurk met het zogeheten Pauwenstaart-parure.

Accessoire

Moeder en dochter dragen verder nog een bijzondere accessoire. Op de beelden is te zien dat Máxima en Amalia een waaier in hun handen hebben die passen bij de galajurken. Amalia is ongetwijfeld geïnspireerd door haar moeder, want Máxima wordt vaker met de accessoire gespot.

Tags

KONINGIN MAXIMAPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck