ZIEN: Beelden opgedoken van vermagerde prinses Charlène

Charlene van Monaco
Door: Charlotte Wijnen
05-08-2021

Er zijn schokkende beelden opgedoken van een onherkenbare prinses Charlène. De prinses is sterk vermagerd, oogt verwilderd en heeft een ingevallen gezicht met donkere kringen onder haar ogen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Langste tijd in Zuid-Afrika

De prinses van Monaco zit nog altijd vast in Zuid-Afrika vanwege haar gezondheid. Na vijf maanden mag ze nog steeds niet terugvliegen en het blijkt dat ze nog tot oktober moet wachten om naar huis te kunnen.

In een videogesprek met een Zuid-Afrikaans radiostation laat ze zich voor het eerst zien. ,,Het is verschrikkelijk frustrerend. Ik kan niet vliegen, omdat ik dan problemen met mijn oren krijg”, legt Charlène uit.

Toen ze een begrafenis bijwoonde in Zuid-Afrika, liep de prinses een hardnekkige oor-, neus- en keelinfectie op. ,,Vliegen met zowel een oorinfectie als een holte-ontsteking kan funest zijn. Omdat ik het proces van herstel niet kan pushen zit ik hier waarschijnlijk nog wel tot oktober”, aldus Charlène. ,,Dit is mijn langste tijd in Zuid-Afrika, sinds ik in 2007 naar Monaco verhuisde.”

Komt ze in oktober terug?

Eerder liet ze al weten dat ze het thuisfront erg mist, maar velen twijfelen aan het feit of Charlène ooit nog terugkeert naar Monaco. Charlène zou namelijk sterke spanningen ervaren in haar huwelijk.

Ze trouwde in 2011 met prins Albert en werd onderdeel van de prinselijke familie in Monaco. Maar Albert had al twee buitenechtelijke kinderen, beiden van een verschillende moeder. Iets wat Charlène maar niet kon accepteren. Eén dochter was het resultaat van een affaire van Albert en de andere dochter van een relatie met een stewardess. Het is dus maar de vraag of Charlène in oktober nog terugkeert…

Bekijk hier de beelden

Meer DenD