ZIEN: Binnenkijken in de nieuwe miljoenenvilla van Dirk Kuyt

Dirk Kuyt
Door: Eva Steins
26-03-2021

Dirk Kuyt heeft de laatste stap in zijn scheiding van Gertrude gezet. De voormalige voetballer verkocht de woning waarmee hij jarenlang met zijn gezin heeft gewoond, en ruilde deze onlangs in voor een prachtige nieuwe villa. Gaat Dirk hierin ook samenwonen met zijn nieuwe vlam Kate Ruinemans?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het liefdesleven van Kuyt houdt de gemoederen flink bezig. Zo gaan de geruchten dat de ex-Feyenoorder al tijdens zijn huwelijk met Gertrude zijn hart verloor aan Kate. Lees hier alles over de pijnlijke breuk met Gertrude en of zijn relatie met Kate al begon tijdens het huwelijk

Villa

Eén ding is zeker: Dirk is gelukkig met zijn nieuwe vlam en weet dat geluk goed te vieren. De voetballer verkocht zijn miljoenenvilla met een flinke winst en hield er volgens Bekendeburen.nl een ruime vier miljoen aan over. Dirk laat er geen gras over groeien en kocht vorige week een prachtige vrijstaande villa in Noordwijk. Dezelfde plaats waar hij jarenlang gelukkig was met zijn gezin.

Zijn vorige villa ging er voor een schamele 6,9 miljoen uit, en Dirk heeft de overwaarde slim geïnvesteerd. Hij kocht onlangs wederom in Noordwijk een villa voor een koopsom van 1.575.000 euro.

De villa is verdeeld over drie woonlagen en is van alle gemakken voorzien. Het paleis heeft een woonoppervlakte van maar liefst 353 vierkante meters, genoeg ruimte dus voor Dirk én zijn nieuwe vlam.

Bekijk hier de foto’s van de villa

Meer DenD