ZIEN: De nieuwe coupe van Leontine Ruiters

Leontine Borsato
Door: Eva Steins
19-11-2020

‘Een nieuwe levensfase, een frisse coupe’ moet Leontine Ruiters gedacht hebben toen ze vanmorgen in de kappersstoel zat. Goede vriend en stylist Leco van Zadelhoff nam Leontine flink onder handen en gaf haar een nieuwe look.

Leontine lijkt langzaam maar zeker steeds meer uit het dal te klimmen. In februari zette zij en haar ex Marco Borsato een definitief punt achter hun huwelijk. Sindsdien kennen de exen ‘ups en downs’. Aan Isa Hoes vertelde Leontine dat het redelijk met haar gaat sinds de breuk.

,,Het was natuurlijk een beetje een gek jaar. Maar dat je zelfs in heel verdrietige situaties het geluk in jezelf kan vinden, maakt dat ik eigenlijk heel lekker in mijn vel zit”, aldus Leontine. 

Achternaam

Opvallend genoeg heet Leontine nog steeds ‘Borsato’ van haar achternaam op Instagram. Marco kondigde deze zomer aan dat de scheidingspapieren definitief waren ondertekend. Waarom draagt Leontine nog steeds zijn naam?

Een oplettende Instagram-volger vroeg zich dit ook af. Hij plaatste een reactie onder Leontine’s foto die al gauw ontketende in een fikse discussie.

,,Mooi, maar wanneer verander je je naam als gescheiden vrouw? Of is Borsato commercieel aantrekkelijker?” schreef de volger.

Leontine haalde keihard uit en reageerde op de brutale opmerking. ,,Ik denk dat jij eerst eens moet nadenken voor je een vraag stelt of doe onderzoek. Een naam veranderen op Facebook of Instagram kan niet zomaar met zoveel volgers. Dus de aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen. Tevreden met het antwoord? Fijne dag!” schrijft Leontine onder zijn opmerking.

LEES OOK:

Leontine Ruiters: ‘Ik ben verliefd’

Coupe

Genoeg redenen voor Leontine om de frisse wind even door haar haren te laten gaan.

,,Gelukkig nieuw haar” schrijft zij bij de foto. Leco heeft er flink de schaar in gezet en gaf Leontine een nieuw kleurtje en een pony.

Meer DenD